بازدید این صفحه: 5587 تاریخ انتشار: 1392/11/19 ساعت: 02:02:18
گزارش از دیدار رحمانی فضلی با مراجع تقلید در قم
عبدالرضا رحمانی فضلی پس از انتصاب استاندار قم در یکماه اخیر، سفر یکروزه ای به قم داشته و با علما و مراجع دیدار و گفتگو کرد.
موضوع: دیدار
به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از شفقنا؛
رحمانی فضلی، وزیر کشور در سفر یکروزه خود به قم با آیات عظام شبیری زنجانی، موسوی اردبیلی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، جوادی آملی، صافی گلپایگانی، هاشمی شاهرودی، علوی گرگانی و حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی دیدار کرد.
او همچنین در شورای اداری استان قم نیز حضور یافت و در سخنانی به اهداف بلند امام راحل در برقراری حکومت اسلامی و وظیفه دولت در حرکت در مسیر این اهداف اشاره کرد و گفت: ما به دنبال ایجاد حکومت مبتنی بر ارزشهای دینی در بعد زمانی قرن 21 و زمانی که قدرت کامل در دستان غرب است هستیم.
گزارش کامل دیدار و گفتگوهای عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به شرح ذیل است:
حضرت آیت الله شبیری زنجانی: ثبات نسبی موجود در کشور حاصل اعتماد بین مردم و دولت است
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی در دیدار وزیر کشور با ایشان، از ایجاد ثبات نسبی در کشور ابراز خرسندی کرد و این ثبات را حاصل اعتمادی دانستند که بین مردم و دولت ایجاد شده است.
او در این دیدار با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و عزم دولت برای حل این مشکلات گفت: ایجاد ثبات نسبی در کشور محسوس است و این حاصل اعتمادی است که مردم پیدا کرده اند.
این مرجع تقلید خواستار توجه مسئولان کشور، به عنوان "شیعی بودن" و "اسلامی بودن" کشور ایران شد و افزود: امروز مشاهده می شود که دیگر مشکلات و اختلافات در بین مسئولان جریان ندارد و این نکته مهمی است.
او ضمن آرزوی موفقیت برای خـدمتگزاران از درگاه خداوند متعال خاطر نشان کرد: دعـا کردن بـرای خدمتگزاران و مسئولان وظیفه همه است چرا که دعای خیر برای خدمتگزاران شامل حال دعا کننده نیز خواهد شد و امیدوارم که در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) مشکلات کشور به زودی حل شود.
آیت الله شبیری زنجانی، با خطاب قرار دادن رحمانی فضلی، بر دقت، عدم توجه به تمایلات فردی و اولویت دادن مصالح کشور و مردم بر رفاقتهای شخصی در هنگام تعیین و انتصاب مسئولان پستهای کشور تاکید کردند.
او دراین باره خاطرنشان کرد: تمایلات شخصی انسانها در عمل آنان تاثیر می گذارد. یکی از این تمایلات التفات به شخصی است که انسان مدتها با او رفیق بوده و از سوی دیگر کسانی هم که با هم مدتها رفیقند از هم توقعاتی دارند.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: شما مسئولان هم رفقای زیادی دارید که از شما بسیار توقع دارند. در این مواقع انسان گاهی برای جلب رضایت رفیقش به او پستی را می دهد که اگر نسبت به همین شخص خالی الذهن بود این پست را به او نمیداد. در چنین مواقعی انسان باید خود را خالی الذهن فرض کند و بر اساس آنچه مصالح مردم و کشور است تصمیم بگیرد. البته اینگونه عمل کردن بسیار مشکل است و برای همین، نزد خداوند نیز پاداش بسیاری دارد.
آیت الله شبیری زنجانی در ادامه سخنان خود به بیان سیره علماء شیعه و عدم توجه آنان به تمایلات شخصی در اداره امور پرداخت و ادامه داد: می خواستند به میرسید عبدالهادی، پسر مدرس پست و مقام بدهند اما مدرس با این کار موافقت نکرده بود.
او افزود: میرزا علی آقای شیرازی پسر میرزای شیرازی مرجع تقلید نجف بود. یکی از عشاق او که خود از عالمان و ادبیان تراز اول نجف خانه نداشت خواستند برای او منزلی تهیه کنند اما میرزا که درباره سهم امام خیلی سختگیر بوده اند، اجازه نمی دهد از وجوهاتی که در اختیاری اوست برای این عالم منزل تهیه کنند درحالی که او فرد لایقی بوده و به خصوص ارادت خاصی به بیت میرزا داشته است ولی برای رفع این مشکل به علمای دیگر مراجعه می کنند آنها اجازه می دهند. قطعاً در چنین مواردی اشخاص گله مند می شوند ولی ایشان بالعکس ارادتش به میرزا علی آقای شیرازی بیشتر می شود. در واقع می بینیم که آمیرزا علی آقا در جایی که پای دین در میان است رفاقت سرش نمی شود و هیچ چیز را مهم تر از دین نمی داند.
این فقیه شیعه با اشاره به فتوای علامه حلی در مساله "نزح ماء البئر المتنجس" گفت: نظر علامه در این مساله با سایر فقهاء متفاوت بود. لذا ایشان برای اینکه مطمئن شود تمایلات شخصی در فتوایش تاثیر نداشته چاه آبی را که در خانه داشت پر کرد و مجدداً به بررسی و استنباط این حکم پرداخت.
او ادامه داد: رسیدن به این درجه بسیار محتاج به مبارزه با نفس است و این مشکل را همه دارند و ما هم داریم اما انسان باید تلاش کند تا به درجه ای برسد که در این مواقع بتواند نسبت به افراد به صورت خالی الذهن تصمیم بگیرد.
حضرت آیت الله جوادی آملی: ما هرگز در طول تاریخ به هیچ کشوری بد نکردیم
حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار وزیر کشور با بیان این مطلب که "ما هر گز در طول تاریخ به هیچ کشوری بد نکردیم" ابراز داشت: غرب باید بداند که ما یک سرو گردن از آنها بالاتر هستیم، همیشه در طول تاریخ دانش و دانشگاهیان نزد ما محترم بوده اند و ما در کشور خود الهیات را در کنار طبیعیات در مراکز علمی مان داشته ایم و آنها را از هم جدا نکردیم اما در پرونده علمی غرب گالیله سوزی و جدایی علوم از یکدیگر وجود دارد.
او ادامه داد: جنگ جهانی اول و دوم در پرونده سیاه همین اعضای گروه 1+5 است و همین گروه بودند که دهها میلیون نفر را به کشتن دادند و این نکات باید در جلسات خصوصی به آنها تذکر داده شود.
استاد برجسته حوزه علمیه بیان کرد: ما در طول 8 سال جنگ تحمیلی و بعد از آن بارها شرافت خود را ثابت کردیم، از جمله در جریان حمله عراق به کویت و دخالت غرب هر چه از ما خواستند که برای تلافی جنایات صدام با آنها همکاری کنیم با تمام قدرتی که در اختیار داشتیم این کار را نکردیم و پای امضای خود در قطعنامه ماندیم.
او به این مطلب که "دین تمام حسنه دنیا و آخرت بشر را تامین می کند" اشاره کرد و اظهار داشت: باید به غرب تذکر داد که گرچه آخرت را قبول ندارید اما باید بدانید که دین می تواند به بهترین نحو دنیای شما را نیز تامین کند.
جوادی آملی در فراز دیگری از سخنان خود به برخی از مشکلات دیگر اشاره و بیان کرد: باید استفاده از ذخایر نفتی دریای خزر برای تامین نیازهای مناطق شمالی کشور در دستور کار قرار بگیرد.
او خاطرنشان کرد: تمام این کشور غرق در نعمت و فراوانی است، لذا نباید با وجود نیروی انسانی جوان نگران سونامی بیکاری باشیم.
این مفسر برجسته قرآن با اشاره به اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی با خودکفایی در چند بخش به خصوص بخش کشاورزی تامین می شود، ما باید در بخش اقتصاد با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه از کشور، برای همان منطقه برنامه ریزی و ایجاد زیر ساخت کنیم.
او ملتهای دنیا را آماده دریافت معارف حقیقی اسلام دانست و اذعان کرد: ملتهای جهان تشنه عدل و حقیقت هستند و باید حساب دولتها را از ملتهایشان جدا دانست.
در ابتدای این دیدار رحمانی فضلی ضمن ابلاغ سلام دکتر روحانی به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در دولت تدبیر و امید پرداخت و افزود: تصور آمریکا و دول غربی این بود که تحریم ها می تواند مردم ایران را خسته و ناامید کند اما به لطف خدا با اقدامات صورت گرفته این امر محقق نشد و مردم با حضور با شکوه در انتخابات ریاست جمهوری امید خود را به جهانیان نشان دادند.
رحمانی فضلی ابراز داشت: پس از همراهی خوب مجلس شورای اسلامی و استقرار دولت ثبات نسبی به فضای کسب و کار برگشته و روند رشد منفی اقتصادی کشور متوقف شده است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی: اعتقادات مذهبی و باورهای دینی بقای نظام را تضمین می کند
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، صبح امروز در دیدار با وزیر کشور با تبریک دهه مبارک فجر، اظهار داشت: بحمدالله بعد از آن که آقای روحانی روی کار آمدند بارقه امیدی در دل های مردم پیدا شد که امیدواریم این امید روز به روز بیش تر شود و ضعف در آن پیدا نشود.
او اظهار داشت: برای اینکه امید همچنان باقی بماند و روز به روز بهتر و بیشتر بشود باید مراقب برخی از آسیب های مشکل آفرین بود.
حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی با تاکید بر اینکه هرگونه جدایی در بین مسئولان و در بین گروه های مردم امیدها را تضعیف می کند، بر ضرورت حفظ و تقویت وحدت در جامعه تاکید و تصریح کرد: من اخیرا در لابه لای کلمات، ادبیاتی می بینم که رو به خشونت می رود؛ ادبیات مسؤولان باید به گونه ای باشد که انسجام را بیشتر کند نه این که باعث جدایی شود.
او با توصیه اکید به مسؤولان در این ارتباط خاطرنشان کرد: خیلی مهم است تعبیرات اشخاصی که مسئولیت های مهمی دارند و در جلسات مهمی که شرکت کرده اند؛ این تعبیرها واقعا اثرگذار است، گاهی یک مطلبی را زیرورو می کند به دوستان سفارش کنید و آقای روحانی هم توصیه کنند ادبیاتی انتخاب شود که رو به سوی انسجام بیشتر برویم.
استاد حوزه علمیه قم در ادامه اعتقادات مذهبی را عامل پیروزی انقلاب اسلامی ارزیابی و تصریح کرد: آنچه انقلاب را به ثمر رساند اعتقادات مذهبی مردم بود؛ چیزی که هشت سال مردم را در جبهه ها نگه داشت، اعتقادات بود، زیارت عاشورا، دعای ندبه و دعای توسل بود که باعث پیشرفت شد و حادثه ای واقع شد که دنیا انتظار آن را نداشت.
آیت الله مکارم شیرازی یادآورشد: این که ملتی بدون توسل به شرق و غرب و نیروی خارجی بتواند یک حکومت 2500 ساله را طی 10 روز براندازد مساله ای بی سابقه است و عاملش اعتقادات مذهبی و باورهای دینی و تقید به ارزش ها بود.
او اضافه کرد: آنچه که بقای نظام را تضمین می کند همین اعتقادات است که باید حفظ و تقویت شود؛ بنابراین هر چه در این راستا سرمایه گذاری کنیم شایسته خواهد بود و باید پایه های اعتقادی مردم، کشور و نظام را حفظ و تقویت کنیم.
استاد حوزه علمیه ابراز داشت: اگر خدایی ناکرده حمله ای به کشور صورت گیرد، همین بچه بسیجی ها و نیروهای مذهبی در خط مقدم حاضر می شوند و از کشور دفاع می کنند، بنابراین باید کاری کرد که اعتقادات مردم و جوانان به ویژه دانشجویان تضعیف نشود.
او بیان کرد: این دانشجویان هستند که در آینده مصادر کشور را به دست می گیرند از این رو باید پایه های دینی آنها تقویت شود تا جوان ها مؤمن بار بیایند و اگر این متزلزل بشود پشت ما خالی می شود و کسی را برای دفاع از کشور نخواهیم داشت.
آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: حضرت امام و رهبر معظم انقلاب نیز بر این مسائل بسیار تأکید می کنند چراکه سبب تقویت و حفظ نظام در مقابل دشمنان می شود.
او ادامه داد: آمریکا آن قدر که از باورهای دینی ما می ترسد از سلاح های ما نمی ترسد. آمریکاییها با صرف هزینه ای سرسام آور سرباز به عراق بردند اما بعضی بیماری های روانی گرفتند و برخی خودکشی یا فرار کردند، اما رزمندگان ما با افتخار تمام هشت سال در برابر دشمن ایستادند و این مساله نیز مرهون همان اعتقادات دینی آنان بود.
مرجع تقلید دستگاه های مختلف کشور را در این راستا مسؤول دانست و از تمامی مسؤولان کشور و نهادها خواستند تا این سرمایه اصلی را حفظ و تقویت کنند.
او در ادامه با تاکید بر این که باید انسجام بین حوزه و دولت بیشتر و از حوزویان در بخش های مختلف بیشتر استفاده شود، گفت: حوزه های علمیه و مراکز فرهنگی و علمی وابسته به آن ظرفیت های بسیار خوبی دارند که می توانند در بخش های مختلف به شما کمک کنند.
آیت الله مکارم شیرازی افزود: ارتباط بین حوزه و دولت و حوزه و دانشگاه باید روزبه روز بیشتر باشد تا بتوانیم در مقابل دشمنان ان شاءالله وحدت مان را حفظ کنیم.
او حفظ وحدت در داخل کشور را یک اصل مهم عنوان و با بیان این که هیچ زمانی به اندازه امروز وحدت برایمان ضرورت نداشته است، تصریح کرد: در گفت وگوهای خارجی ها همه انتظار دارند که عزت و کرامت ما حفظ شود.
استاد برجسته حوزه در بخش دیگری از فرمایشات خود به مساله پرونده هسته ای ایران اشاره کرد و عنوان داشت: انرژی اتمی تبدیل به یک مسأله شرافتی برای ما شده است نه تنها صنعتی و این مساله نیز باید با تدبیر حل بشود.
او همچنین در پایان بر ضرورت توجه ویژه مسؤولان کشور به شهر مقدس قم تاکید کرد و اظهار داشت: قم را نباید با دیگر شهرهای کشور مقایسه کرد؛ قم متعلق به تمام جهان اسلام است؛ حوزه و مراجع با هزینه خود نیروهای مختلف مورد نیاز نظام و کشور در عرصه های مختلف را تربیت کرده و می کنند؛ از این رو هر گونه توجهی به قم صورت گیرد به جا و شایسته است.
انتقاد شدید آیت الله صافی گلپایگانی از برخی جشنواره های فجر
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی امروز در دیدار دكتر عبدالرضا رحماني فضلي وزير كشور با ایشان با اشاره به روي كارآمدن حجت الاسلام و المسلمين دكتر روحاني رئيس جمهور و اميد ايجاد شده در دلهاي مردم اظهار داشت: بايد با اتخاذ تدابير و برنامه هاي مناسب زمينه راحتي و آسايش مردم را فراهم نمائيم.
او با اشاره به نامه اميرمؤمنان علي (ع) به مالك اشتر اين نامه را از بزرگترين سندهاي حكومت داري و مردم سالاري ديني دانست و افزود: همه مسئولين مي بايستي ضمن مطالعه اين سند گران سنگ نسبت به پياده سازي اسلام ناب براساس آموزه هاي ديني در كشور اهتمام بورزند.
مرجع تقلید ايران اسلامي را ملجاء دينداري دانست و تصريح كرد: مي بايستي حرمت ايران اسلامي توسط مسئولين حفظ شود.
آيت الله صافي گلپايگاني گفت: مردم تشنه اخلاق و دين مداري هستند و مديران عالي كشور مي بايستي با تعهد، ايمان و خلوص نيت در امر حفظ و حراست از جان و مال مردم گام بردارند.
او منصب مديريت را امانت الهي عنوان كرد و افزود: بايد در اين منصب با توجه بيشتر به فقراء و ضعيفان در حفظ امانت الهي كوشا باشيم و ما نيز براي توفيق هرچه بيشتر شما به درگاه ايزد منان دعا مي كنيم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله صافی ،حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار وزیر کشور با ضروری خواندن ترويج ارزشهاي اسلام جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی گفت : حاكميت دين و ترويج ارزشهاي اسلامی از اصول انقلاب اسلامی می باشد که انقلاب براي آن ايجاد گرديده است.
وی با انتقاد شدید از برگزاری برخی جشنواره ها در دهه فجر بیان داشت: دههي فجر دههي مباركي است و نبايد اين دههي عظیم با گناه و كارهاي خلاف شرع جلوه داده شود.
وی ارتکاب خلاف شرع در چنین جشنواره هایی را نشانه فاصله داشتن این برنامه ها با اصل انقلاب دانستند و افزودند: متأسفانه بعضي از جشنواره های اين دهه كه با پول بيت المال انجام ميگيرد خلاف شرع است و از اصل انقلاب فاصله دارد.
حضرت آیت الله صافی با اشاره به نارضایتی مؤمنین از برگزاری چنین برنامه هایی فرمودند: مردم متديّن و حامي انقلاب از اين كارهاي خلاف شرع رضايت ندارند. همهي ما مسئول هستيم و مسئولان بايد جوابگوی این خلاف شرع ها باشند.
دكتر رحماني فضلي وزير كشور نيز ضمن ابلاغ سلام رئيس جمهور با بيان اينكه انتخاب استانداران از اولويت هاي اصلي بوده است گفت: تصميم بر اين بود تا پس از انتخاب استاندار قم جهت عرض ارادت خدمت حضرتعالي و مراجع عظام برسيم.
او ملاك انتخاب استانداران را داشتن سابقه انقلابي، اعتدال و ولايت مداري عنوان كرد و افزود: تمام تلاشمان را در اين امر مهم نموده ايم.
وزير كشور با اشاره به شرايط داخلي و همسبتگي ايجاد شده در مسئولين نظام گفت: اين همسبتگي و مديريت مجدانه مسئولين و سران قوا سبب بهبود شرايط اقتصادي مردم شده است.
حضرت آیت الله موسوی اردبیلی: امیدواریم امید ایجاد شده در دلهای مردم استمرار داشته باشد
حضرت آيت الله العظمي موسوي اردبيلي در ديدار دكتر رحماني فضلي وزير كشور و هيئت همراه با ايشان از اتفاق نظر اكثريت مردم بر دولت تدبير و اميد ابراز خرسندي كرد و افزود: راي مردم به حجت الاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني لطف خدا بوده است.
او با اشاره به اميد ايجاد شده در دلهاي مردم گفت: اميدواريم با در پيش گرفتن مشي اعتدال و تدبير توسط مديران عالي نظام اين اميد ادامه دار باشد.
این مرجع تقلید خاطر نشان كرد: با همت و تلاش دولت جديد وصبر در برابر مشكلات و سختي هاي پيش رو مي توانيد كارهاي بسيار بزرگي انجام دهيد.
دكتر رحماني فضلي وزير كشور نيز در اين ديدار با تبريك دهه فجر انقلاب اسلامي، نعمت انقلاب را بسيار با اهميت ارزيابي كرد و افزود: بايد با خدمت به مردم قدردان و شاكر اين نعمت باشيم.
او با اشاره به مشكلات پيش روي دولت در بحث بيكاري جوانان، گراني و اختلافات داخلي و تلاش مستكبران بر منزوي كردن ايران اسلامي در عرصه بين الملل گفت: خوشبختانه با حضور حداكثري مردم در پاي صندوق هاي راي و انتخاب حجت الاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني به عنوان رئيس جمهور ايران، دشمن طمعكار نتوانست هيچ بهره اي ببرد.
او تصريح كرد: حضور دكتر روحاني در سازمان ملل و مطرح نمودن طرح مبارزه با خشونت كه از ابتكارات ايشان بود، دشمنان نظام را كه بحث ايران هراسي و اسلام ستيزي را ترويج مي كردند مايوس كرد.
تاکید حضرت آیت الله نوری همدانی بر ثبات و یکپارچگی قیمتها در سراسر کشور
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی در دیدار وزیر کشور و هیئت همراه ضمن تبریک دهه فجر، توفيق خدمت به مردم را بسيار عظيم دانست و با بيان حديثي از امام زين العابدين (ع) خدمت به مردم را بالاترين عبادت ذكر كرد.
او با اشاره به پيروزي انقلاب اسلامي در سال 57 گفت: خداوند نعمت بزرگي را در اختيار ما قرار داده تا با خدمت به مردم در راستاي توسعه فرهنگ و جايگاه فرهنگي و اقتصادي كشور گام برداريم.
حضرت آيت الله نوري همداني تأكيد بر مسائل اقتصادي مردم ، ثبات و يكپارچگي قيمت ها در تمامي نقاط ايران اعم از روستاها و شهرها را خواستار شد و افزود: اين امر زماني محقق مي شود كه نظارت و اشراف بر قيمت گذاري و توزيع كالاها صورت پذيرد.
او در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به روي كار آمدن دولت تدبير و اميد و مشي اعتدال رئيس جمهورگفت: در عرصه سياست خارجي مي بايستي ضمن رعايت مناسبات منطقه اي، با دشمنان با اقتدار برخورد شود.
این مرجع تقلید بیان کرد: همانطور كه در قرآن نيز بيان شده است دشمنان ممكن است در ظاهر با ما ارتباط خوبي داشته باشند اما در عمل بر عليه ما گام برمي دارند كه اين امر بايد مدنظر قرار گيرد.
او با اشاره به آغاز حركت انقلاب اسلامي از قم و با بيان اينكه قم خاستگاه انقلاب و داراي بيش از 6 هزار شهيد دفاع مقدس است؛ گفت: مي بايستي با نصب تصاوير شهيدان و احاديث امامان معصوم(ع) تصوير شهر قم را به عنوان يك شهر انقلابي به مجاورين و زائرين كريمه اهل بيت نشان دهيم.
رحماني فضلي نيز در اين ديدار ضمن ابلاغ سلام گرم رئيس جمهور، گزارشي از فعاليت هاي دولت طي شش ماه گذشته ارائه کرد و افزود: در حوزه هاي مختلف برنامه ريزي هايي صورت گرفته است كه نتايج بلندمدت و كوتاه مدت آن در آينده مشهود خواهد بود.
او با بيان اينكه كشورهاي استكباري بيش از انتخابات رياست جمهوري در حال به انزواكشيدن انقلاب اسلامي در عرصه بين الملل بودند گفت: طرح ابتكاري دكتر روحاني براي مبارزه با خشونت مورد اتفاق نظر كشورهاي عضو سازمان ملل قرار گرفت و امروز ايران به عنوان الگوي اعتدال در دنيا مطرح شده است.
وزیر کشور با اشاره به مذاكرات هسته اي صورت گرفته طي ماه هاي اخير گفت: گام هاي اوليه در راستاي اعتمادسازي دوجانبه صورت گرفته است و اين امر موجب گشايش در حوزه سياست خارجي گرديده است.
او در ادامه با بيان اينكه در حوزه سياست داخلي نيز وحدت و انسجام قابل توجهي در بين قواي سه گانه ايجاد شده است گفت: اين امر موجب ثبات سياسي و اقتصادي در كشور گرديده است.
آیت الله هاشمی شاهرودی: سعه صدر و حب خدمت به مردم از پیش نیازهای حکومت است
حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی در دیدار دكتر رحماني فضلي و هیئت همراه با اشاره به ظرفيت عظيم بخش خصوصي به عنوان بازوي محرك نظام مقدس جمهوري اسلامي خواستار بهره گيري حداكثري از اين بخش شد.
او افزود: با پشتيباني بخش خصوصي در عرصه بين الملل و خصوصا كشورهاي همسايه در حال توسعه مي توان زمينه ارزآوري به ايران اسلامي را فراهم نمود.
رئيس هیات عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه با ابراز خرسندي از روي كارآمدن دولت تدبير و اميد، سعه ي صدر و حب خدمت به مردم را از پيش نيازهاي امر حكومت عنوان كرد و افزود: گماشته شدن در سمت هاي مديريتي آزمايش الهي است و مديران بايد طوري عمل كنند كه در آينده با بازبيني خدماتشان در پيشگاه خداوند متعال و مردم سرافراز باشند.
دكتر رحماني فضلي نيز در اين ديدار با اشاره به انتصاب استانداران سراسر كشور مشي اعتدال و سوابق مديريتي و انقلابي را از گزينه هاي اصلي اين انتصابات عنوان كرد.
او با اشاره به مذاكرات ژنو و گشايش هاي ايجاد شده در عرصه بين الملل گفت: خوشبختانه پيشرفت هاي خوبي در عرصه مذاكرات هسته اي داشته ايم.
آیت الله علوی گرگانی: در کارها نباید بر اساس سلایق فردی عمل شود
حضرت آيت الله علوي گرگاني در دیدار وزیر کشور و هیئت همراه با اشاره به اينكه در كارها نبايد براساس سلايق فردي عمل شود، اظهار داشت: بايد در كليه امور بر نظر مقام معظم رهبري حضرت آيت الله العظمي خامنه اي تكيه كرد.
او شخصيت مقام معظم رهبري را از همه جهات كامل و جامع عنوان كرد و افزود: ايشان شخصيتي برجسته است كه در تمام امور اشراف كامل دارند و با اجراي منويات ايشان مي توانيم گام هاي مؤثري در راه توسعه ايران اسلامي برداريم.
استاد حوزه علمیه قم با بيان اينكه كار بايد براي رضاي خدا باشد گفت: اگر در راه رضاي خدا و خدمت به مردم كار شود قطعا عنايات ويژه خداوند را نيز به همراه خواهيد داشت.
او ايران را قدرت برتر منطقه دانست و گفت: جهانيان به الگو شدن ايران در زمينه هاي مختلف از جمله فرهنگي، اقتصادي و سياسي اذعان دارند و همين امر موجب شده است براي مخالفت با جمهوري اسلامي گام بردارند.
علوی گرگانی انتخاب وزير كشور به اين سمت را لطف خداوند دانست و ابراز داشت: شما سرباز امام زمان (عج) هستيد و خودتان را بايد در محضر ايشان حاضر ببينيد و با خدمت به ايران اسلامي خودتان را براي حسابرسي در آخرت آماده كنيد.
رحماني فضلي نيز با بيان اينكه دولت تدبير و اميد وارث بعضي از مشكلات در حوزه داخلي و سياست خارجي بوده است گفت: دشمن نيز پيش از انتخابات قصد بهره برداري از اين مشكلات را داشت كه با حضور حداكثري مردم در انتخابات رياست جمهوري اين نقشه دشمنان نقش برآب گرديد.
وزير كشور با بيان اينكه در آغاز رياست جمهوري دكتر روحاني، نقدينگي بالا و رشد منفي اقتصادي اعتماد مردم به دولت را كاهش داده بود خاطر نشان كرد: با اتخاذ تدابير و برنامه ريزيهاي مناسب و ثبات اقتصادي درحوزه داخلي و افزايش تعاملات بين المللي موجي از اميد در دلهاي آحاد مردم ايجاد شده است.
تاکید حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی بر تربیت دینی کودکان
دكتر رحماني فضلي وزير كشور با حضرت حجت الاسلام و المسلمين شهرستاني ديدار و گفتگو كرد.
وزير كشور در اين ديدار با اشاره به رأي اكثريت ملت فهيم ايران به حجت الاسلام و المسلمين دكتر روحاني گفت: پس از روي كار آمدن ايشان موجي از اميد و نشاط در آحاد مردم به وجود آمده است.
رحمانی فضلی با تبيين فعاليت هاي انجام شده وزارت كشور مسائل اقتصادي و معيشتي مردم و ايجاد اشتغال پايدار را از اولويت هاي اصلي دولت تدبير واميد عنوان كرد و افزود: با تلاش وجديت دولت و همکاری دستگاهها گام هاي مؤثري برداشته شده است.
حجت الاسلام و المسلمين شهرستاني نيز در اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از كارهاي انجام شده دولت طي ماههاي اخير، خلوص نيت و كار براي رضاي خدا را داراي نتايج دنيوي و اخروي دانست.
نماينده حضرت آيت الله العظمي سيستاني همچنين با ارائه توضیحاتی درباره شبكه بين المللي هدهد که به دو زبان عربی و فارسی فعالیت می کند. خواستار تربيت ديني كودكان و لزوم برنامه ريزي براي توسعه فعاليتهاي اساسي در حوزه فرهنگ شد.
وی همچنین فعالیت های دیگر بیت حضرت آیت الله سیستانی را تشریح کرد.
وزير كشور همچنين با حضور در موزه امام علي (ع) از هداياي بزرگان و رؤساي جمهور جهان به حضرت حجت الاسلام و المسلمين شهرستاني ديدن كرد.
کد خبر: 1392111930977
1392/11/19
|