صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | جهان امروز سخت به فرهنگ و اندیشه ی اهل بیت علیهم السلام نیاز دارد
بازدید این صفحه: 3415          تاریخ انتشار: 1392/11/17 ساعت: 02:30:26
حضرت آیت الله شیرازی:
جهان امروز سخت به فرهنگ و اندیشه ی اهل بیت علیهم السلام نیاز دارد

در روزهای پایانی ماه ربیع الاول 1435ق حجت الاسلام والمسلمین مخزومی از نمایندگان مرجع عالیقدر در کانادا به همراه جمعی از فضلا و شخصیت های مذهبی با حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند و مورد استقبال ایشان قرار گرفتند.

موضوع: دیدار

 

 

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛

در روزهای پایانی ماه ربیع الاول 1435ق حجت الاسلام والمسلمین مخزومی از نمایندگان مرجع عالیقدر در کانادا به همراه جمعی از فضلا و شخصیت های مذهبی با حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند و مورد استقبال ایشان قرار گرفتند.

معظم له در این دیدار طی سخنانی خطاب به میهمانان خود فرمودند: به پاس شهادت و فداکاری جانانه و مخلصانه ی امام حسین علیه السلام خدای متعال ویژگی هایی به امام حسین علیه السلام عنایت فرموده که معروف ترین آن سه چیز است: شفا در تربت اوست، امامان از نسل اویند و مستجاب بودن دعا زیر قبه ی آن حضرت است.

مرجع عالیقدر در ادامه با اشاره به یکی دیگر از خصوصیات و ویژگی های امام حسین علیه السلام فرمودند: در زیارت ناحیه ی مقدسه آمده است که امام زمان ارواحنافداه خطاب به حضرت سیدالشهدا علیه السلام عرضه می دارند: «ولطمت علیک الحور العین؛ و حوریان برای شما سوگواری کرده و بر سر و صورت خود لطمه زدند» و این امر تنها برای امام حسین علیه السلام است.

ویژگی دیگر این است که کربلا برترین زمین بهشت خواهد بود که این ویژگی نیز مخصوص امام حسین علیه السلام می باشد.

مرجع عالیقدر افزودند: برخورداری از این ویژگی های آسمانی هدف امام حسین علیه السلام نبود، بلکه ایشان برای خدا کوشیدند و تنها هدف از شهادت و فداکاری های بزرگ آن حضرت، یک چیز بود و آن بنا به فرموده ائمه اطهار که در زیارت حضرتش آمده این بود که «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهالة وحیرة الضلالة؛ و خون خود را در راه خدا ارزانی داشت تا بندگان او را از نادانی و سرگشتگی گمراهی برهاند».

در زیارتی دیگر این اضافه را دارد که می فرماید: «ومن الشک والریب والعمی؛ و از شک، تردید و کور باطنی برهاند».

امام حسین علیه السلام این مطلب را دنبال می کردند که مردم را برهانند و کافران را از منجلاب کفر نجات دهند و گمراهان و منحرفان از اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را به مسیر درست و صراط مستقیم باز گردانند و مؤمنان را از دام ابلیس و گناهان وا رهانند.

آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی افزودند: ابوذر غفاری از منطقه ی غفار، یکی از مناطق حجاز و مشرک بوده و چنان که در تاریخ آمده و صحت و سقم این نقل بر عهده ی تاریخ است، پیش از مسلمان شدن فرد شروری بود. روشن است که یک فرد شرور، هر کاری را حاضر است انجام دهد. او وقتی خبر پیامبری رسول خدا صلی الله علیه وآله را شنید به قوم و اهل خود گفت: به مکه می روم و سخنان او را می شنوم. اگر گفته هایش قانع کننده باشد با شمشیرم از وی دفاع خواهم کرد و در غیر این صورت مردم را از دست او راحت و آسوده خاطر می سازم.

با همین انگیزه به مکه رفته، با پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله دیدار کرد و پس از شنیدن گفتار آن حضرت مسلمان شد و وعده ای را که به قوم خود داده بود برای حضرت بازگفت.

پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله به او فرمودند: «نزد اهل خود بازگرد و آنان را به پذیرش اسلام دعوت کن».

معظم له افزودند: اگر ابوذر مسلمان نمی شد و با نور اسلام هدایت نمی یافت واقعاً مایه ی تأسف نبود!؟

مرجع عالیقدر تأکید کردند: بسیاری از کفار و گمراهان دنیا قابلیت هدایت یافتن را دارند، پس شما در این زمینه بکوشید و با هدایت دیگران، نامه ی اعمال خود را با محتواتر کنید. ممکن است تصور شود که انسان نمی تواند بر نزدیکان و خویشاوندان خود اثر بگذارد، ولی بر افراد دور دست می تواند اثر بگذارد. در زمان رسول خدا صلی الله علیه وآله نیز چنین مواردی بوده است، بدین معنا که همسر آن حضرت از ایشان تأثیر نپذیرفت، ولی در دوردست ها، بر ایران زمین، روم و افریقا، از جمله نجاشی اثر گذاشتند.

جهان امروز سخت به فرهنگ و اندیشه ی اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام نیاز دارد و این نیاز به مراتب از نیاز به غذا و دارو بیشتر و مطلوب تر است، چراکه انسان گرسنه اگر غذایی برای سیر کردن خود نیابد بیمار می شود و بیمار اگر دارو نداشته باشد خواهد مرد، ولی انسان دارای انحراف فکری هم به خود و هم به دیگران آسیب رسانده و نیز آخرت خود و دیگران را بر باد خواهد داد.

ایشان در خاتمه فرمودند: بدانید که انسان، یک جهان نیرو و توانمندی است، بی تفاوت که جوان باشد یا پیر، کوچک باشد یا بزرگ. دنیا نیز علی رغم وجود مشکلات و خستگی عرصه های فراوانی برای فعالیت و هدایت مردم دارد. با این حساب انسان هرجا که باشد و در هر سرزمینی که زندگی می کند می تواند انجام وظیفه نماید. بنابراین امروز سراسر جهان به تلاش و فعالیت شما نیاز دارد. هر شخصی که برای خدا در عمل اخلاص ورزد و به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام روی کند، او در این راه بیشتر موفق خواهد شد و گوارایش باد.

کد خبر: 1392111730974
1392/11/17

Share

آخرین مطالب
1392/11/14: نظريه‌پردازان ستاره‌دار!  / در حاشيه حذف دو كتاب برگزيده از همايش كتاب سال حوزه
1392/11/7: حضرت آیت الله شیرازی: / افتخاری بالاتر از خدمت به امام حسین علیه السلام نیست
1392/11/6:  حضرت آیت الله شیرازی: / فرصت ها را غنیمت بشمارید
1392/11/5: سیره سیاسی امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف / حضرت آیت الله شیرازی
بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن