بازدید این صفحه: 3703 تاریخ انتشار: 1392/8/16 ساعت: 10:53:51
دومین روز مراسم سوگواری محرم در حسینیه حضرت آیت الله موسوی اردبیلی برگزار گردید
این مراسم که در عصر دومین روز ماه محرم با حضور حضرت آیت الله موسوی اردبیلی (مدظله العالی) و علما و فضلای حوزه علمیه و اقشار مختلف مردم برگزار گردید.
موضوع: مناسبت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛ این مراسم که در عصر دومین روز ماه محرم با حضور حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی (مدظله العالی) و علما و فضلای حوزه علمیه و اقشار مختلف مردم برگزار گردید.
سخنران این جلسه حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عالمی بود که این محفل نورانی را با این حدیث از حضرت سیدالشهداء (إِنّى لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَلا بَطَرًا وَلا مُفْسِدًا وَلا ظالِمًا وَإِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاِْصْلاحِ فى أُمَّةِ جَدّى، أُريدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَأَنْهى عَنِ الْمُنْكَرِ وَأَسيرَ بِسيرَةِجَدّى وَأَبى عَلِىِّ بْنِ أَبيطالِب)(ع) آغاز کردند. سپس به یکی از اهداف حضرت امام حسین (ع) در نهضت کربلا که مسئله امر به معروف و نهی از منکر بود پرداختند. ایشان افزودند: فریضه ای که از فریضه بودن خارج شده و این باعث تاسف است که در جامعه ما نادیده گرفته می شود و کسی که دست به نهی از منکر می زند سرزنش می شود. وی سپس به شرایط امر به معروف اشاره نمودند که در این مسئله باید رعایت شود و مسئله امر به معروف در قیام امام حسین (ع) را یکی از مهمترین دلایل دانستند و از اثرات نهضت حسینی در کوتاه مدت اگر چه اثر چندانی نداشت، اما در دراز مدت به وضوح رویت شد. در دوران بنی عباس اهل تسنن مسئله امر به معروف و نهی از منکر را ترک کردند و مورد توجه قرار ندادند، در حالی که در آیه شریفه می فرماید: شما بهترین انسانها هستید که امر به معروف می کنید و نهی از منکر می کنید و عکس نقیض آن این است که با ترک امر به معروف دیگر شما بهترین مردم نیستید. وقتی امر به معروف ترک شد یاد خدا اثری ندارد.همچنین سبب تسلط انسان های بد بر شما می شود. سید الشهداء در آستانه حرکت به سوی کربلا مسئله امر به معروف و نهی از منکر را مطرح می کند که باید سعی کنیم این دو فریضه را احیاء کنیم و این یکی از اهداف حضرت اباعبدلله الحسین (ع) است و در این راه از جان خود گذشت و اسارت فرزندان را به جان خرید.
کد خبر: 139281630793
1392/8/16
|