صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | حوزه های علمیه از ابزار هنر برای ترویج دین استفاده کنند
بازدید این صفحه: 2725          تاریخ انتشار: 1392/7/28 ساعت: 09:23:13
حضرت آیت‌الله نوری همدانی:
حوزه های علمیه از ابزار هنر برای ترویج دین استفاده کنند

یکی از مراجع تقلید گفت: حوزه های علمیه باید از ابزار هنر برای ترویج مبانی دینی و مذهبی استفاده صحیح داشته باشند.

موضوع: دیدار

 

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از شفقنا، حضرت آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی امروز در جمع رئیس و مدیران مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه هنر در اسلام جایگاه بسیار بلندی دارد اظهار کرد: قرآن مجید، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه نیز علاوه بر محتوای بالا از نظر هنری هم در سطح بسیار بالایی هستند.

 

 

او افزود: در تبلیغات دینی و بیان ارزش‌ها و حقایق اسلامی باید از ابزار هنر استفاده بهینه صورت بگیرد زیرا تاثیر این ابزار قدرتمند بسیار زیاد است.

 

این مرجع تقلید با بیان اینکه ائمه اطهار(ع) نیز سعی می‌کردند مطالب خود را با هنر آمیخته سازند تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند، ادامه داد: نام کتاب الغدیر در ابتدا شعراء الغدیر بود زیرا در صدر اسلام شاعرانی زبردست در اشعار خود از ولایت و امامت یاد می‌کردند. در جلد دوم الغدیر نیز در مورد تاثیرگذاری شعر در بیان مطالب دینی و مذهبی سخن گفته شده است.

 

او با تاکید بر استفاده از آثار هنری در حوزه‌های علمیه عنوان داشت: برخی افراد گمان می‌کنند طلاب و روحانیون ذوق هنری ندارند و تنها به مباحث فقهی و اصولی می‌پردازند در حالیکه اینگونه نیست و حتی مراجع تقلید ما آثار هنری در قالب اشعار زیبا از خود به یادگار گذاشته‌اند.

 

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به نوع ادبیات مورد استفاده امام راحل خاطرنشان کرد: امروز برخی سعی می کنند آن ادبیات را تغییر دهند؛ به عنوان مثال گروهی می‌خواهند به جای واژه‌های مستکبران و مستضعفان از کلمه‌هایی همچون ابرقدرت‌ها و قشر آسیب‌پذیر استفاده کنند در حالیکه عبارات مورد استفاده امام معانی و اثرات بالایی دارند.

 

او بیان داشت: اسلام آمریکایی مد نظر امام همان بود که امروز توسط عربستان سعودی و دیگر دیکتاتورهای منطقه دنبال می‌شود در حالی که اسلام ناب محمدی تفاوت فراوانی با این مسأله دارد.

 

استاد درس خارج فقه حوزه در ادامه بر نگاهبانی از مرزهای دینی در بحث استفاده از هنر تاکید کرد و افزود: حفظ این مرزها اهمیت فراوانی دارد.

 

 

کد خبر: 139272830747
1392/7/28

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن