بازدید این صفحه: 4386 تاریخ انتشار: 1392/7/13 ساعت: 01:11:09
دیدار سرپرست وزارت وزارت علوم با حضرت آیت الله موسوی اردبیلی
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری ظهر روز پنج شنبه 11/07/92 با حضور در دفتر حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی با این مرجع تقلید دیدار و گفت وگو کرد.
موضوع: دیدار
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرجع ما؛ سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری ظهر روز پنج شنبه 11/07/92 با حضور در دفتر حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی با این مرجع تقلید دیدار و گفت وگو کرد.
در ابتدای این دیدار، دکتر جعفر توفیقی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در مدت یک ماه و نیم گذشته در وزارت علوم، گفت: ظرف چند روز آینده از سوی دکتر روحانی رئیس محترم جمهور اسلامی ایران به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری به مجلس شورای اسلامی معرفی خواهم شد و از این رو به قم آمدم تا رهنمودهای مراجع معظم تقلید و علما را در برنامه ای که می خواهم به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس ارائه کنم، لحاظ نمایم.
وی با بیان این که در مدت اخیر فعالیت های خوبی از جمله تشکیل کمیته های ویژه ای برای امور مختلف دانشجویان در وزارت علوم تشکیل شده است، گفت: در طول سال های اخیر تعداد دانشگاه ها، دانشجویان و رشته های تحصیلی دانشگاه ها افزایش یافته و از این جهت باید با دقت و ملاحظات بیشتری کارهای وزارت علوم را دنبال کرد.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری با بیان این که جوانان دانشجو امیدهای آینده کشور هستند، گفت: مسئولیت داریم که به مسائل دانشجویان در امور مختلف علمی، فرهنگی و ... به صورت ویژه و دقیق رسیدگی و مشکلات مربوطه را حل نماییم.
دکتر توفیقی با بیان این که انتظارات از دانشگاه ها روز به روز افزایش یافته است، گفت: معتقدیم همانگونه که دانشجویان باید در عرصه های علمی پیشتاز باشند باید در عرصه های ارزشی و اخلاقی و دینی نیز پیشتاز باشند که این امر مهم با تقویت امور تربیت اخلاقی در دانشگاه ها امکان پذیر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز از مدتی قبل تحول در علوم انسانی دانشگاه ها، نحوه مواجهه با علوم غربی در کتب دانشگاهی و علوم انسانی موجود در دانشگاه را مورد توجه قرار داده و روی آن کار می کند.
سرپرست وزارت علوم با بیان این که امروزه دانشگاه ها از دید مسئولین مختلف، مهم و حساس شده و همه معتقدند مشکلات کشور با کمک دانشگاه ها حل خواهد شد،گفت: یک زمانی به دانشگاه ها اهمیت داده نمی شد اما امروزه همه اذعان دارند که بدون دست آوردهای علمی دانشگاه ها مسائل و مشکلات کشور در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... حل نخواهد شد؛ به نظر بنده این شرایط فرصتی استثنایی برای دانشگاه و حوزه های علمیه که هر دو از نهادهای علمی و مکمل هم هستند، می باشد.
دکتر توفیقی در پایان سخنان خود گفت: باید مسئله تجهیز دانشگاه ها را نیز به صورت ویژه ای دنبال کنیم.
آنگاه حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی با ابراز خرسندی از حضور دکتر جعفر توفیقی در وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، فرمودند: دانشگاه ها امید این مملکت و چشم و چراغ این کشور هستند و باید به صورت خوبی برای آن ها کار کرد.
ایشان افزودند: امیدواریم به برکت وجود شما الطاف الهی شامل دانشگاه های ما شود.
معظم له با انتقاد از وضعیت دانشگاه های کشور در سال های اخیر و نحوه مدیریت آن ها گفتند: دانشگاه باید برای استاد و دانشجو جاذبه داشته باشد اما متأسفانه در سال های اخیر، بعضا شاهد وجود دافعه در دانشگاه ها بودیم که این امر باعث می شود نخبگان علمی و دانشجویان خوب ما به خارج از کشور بروند و وقتی هم که بخواهند بروند نمی توانیم بگوییم که نروید.
مرجعیت دینی تصریح کردند: می گویند دانشگاه باید اسلامی باشد اما با این شعار نباید خشونت را ترویج کرد.
حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی اضافه کردند: دانشجویان در دانشگاه ها باید با شوق درس بخوانند و مسئولان مربوطه هم باید بدانند که خشونت در این مکان و این نهاد جایگاه ندارد.
ایشان افزودند: اسلام را باید آن طور که هست ارائه دهیم نه آن طور که دلمان می خواهد؛ اصل، حقیقت اسلام است نه صرفاً تمسک به ظواهر چرا که در این صورت اسلام نیست. ما هم موافقیم دانشگاه اسلامی باشد اما نباید آن چیزی که دلمان می خواهد را به نام اسلام ارائه کنیم.
مرجعیت دینی در پایان فرمودند: شکایات مختلفی از عملکرد وزارت علوم در سال های اخیر به دست ما رسیده است که حاکی از وجود مشکلات فراوان در این وزارتخانه مهم است و ما امیدواریم شما به این مشکلات رسیدگی نمایید.
کد خبر: 139271330715
1392/7/13
آخرین مطالب 1392/7/13:
حضرت آیت الله صافی:
/
دانشجويان بايد با دو بال علم و اخلاق به قلّههاي بلند علمي دسترسي پيدا كنند
1392/7/13:
دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضرت آیت الله موسوی اردبیلی
1392/5/2:
دیدار آیات عظام موسوی اردبیلی و صانعی
|