صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | منشور روحانیت باید در حوزه ها نمود عملی داشته باشد
بازدید این صفحه: 3343          تاریخ انتشار: 1391/12/9 ساعت: 05:08:14
 سید رضا اکرمی در گفتگو با جماران
منشور روحانیت باید در حوزه ها نمود عملی داشته باشد

یک عضو جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد: در برهه کنونی توجه به منشور روحانیت نیاز جدی حوزه‌های علمیه است که باید در حوزه‌ها نمود عملی داشته باشد.

موضوع: حوزه

حجت‌الاسلام و‌المسلیمن سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت ‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی و خبری جماران با اشاره به ابعاد منشور روحانیت گفت: همه آنچه که از معمار کبیر انقلاب به یادگار داریم برای همه افرد و برای تاریخ و آیندگان سودمند است.
ی افزود: ما امام خمینی‌(س) را تنها یک معلم و آموزگار در شرایط انقلابی و سیاسی می‌شناسیم که اگر کسی زندگی و اهداف و نگاه و بینش ایشان را بررسی کند متوجه خواهد شد می‌توان امام(س) را از هر لحاظی به عنوان یک الگو و اسوه به همه تاریخ معرفی کرد.
اکرمی عنوان کرد: اگر حتی امروز نیز سخنان امام(س) را بشنویم هرگز احساس نمی‌کنیم که این سخنان سه دهه قبل گفته شده باشد، گویا امام(س) امروز یا دیروز این سخنان را بیان فرموده‌اند، کهنه شدن هیچگاه در سخنان امام(س) وجود ندارد.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: فقاهت و تفقه در منشور امام(س) برجسته است، امام(س) در دوران زندگی و دوران رهبری خود به فقه جواهری اهتمام داشتند، بحث و مباحثه را مورد تاکید قرار می‌دادند و اجتهاد فقها و لحاظ کردن زمان و مکان را مورد تاکید داشتند.
اکرمی با بیان اینکه امام(س) به مسئولیت‌پذیری اهتمام داشتند، عنوان کرد: برای اولین بار در تاریخ اسلام و در دوران غیبت، انقلابی به وقوع پیوسته بود و امام(س) برای به ثمر نشستن و ادامه این انقلاب به مسئولیت‌پذیری افراد تاکید فراوانی داشتند تا بتوان آرمان‌های انقلاب را با قدرت به پیش برد.
عضو جامعه روحانیت مبارز افزود: تاکید خاص امام(س) بر مسئله جداناپذیری سیاست از دیانت بود و لذا مسئولیت را به عنوان یک خدمت برای مردم تلقی می‌کردند و هیچ گاه برخلاف سیاستمدارن و مسئولان غربی مسئولیت را فرصت و طعمه‌ای برای دنیاگرایی نمی‌دانستند.
وی با بیان اینکه یکی از فرازهای مورد نظر امام(س) در منشور روحانیت هشدار در مورد خطر روحانی‌نماها و متحجرین است، گفت:در بیانات امام علی(ع) آمده است که دو کس پشت مرا شکستند، یکی دانایی که حرمت علم و دانایی را رعایت نمی‌کند و عالم بی‌عمل است و دیگری جاهلی که سطحی فکر می‌کند و از باطن موضوعات غافل و تنها به ظواهر بسنده می‌کند، امروز این بیان ایشان را در جهان مشاهده می‌کنیم، طالبان و القاعده و برخی افراد نادان نماد این‌گونه افراد هستند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات چند روز گذشته مقام معظم رهبری گفت: ایشان در جمع مردم تبریز نسبت به حوادثی که در حرم حضرت معصومه(س) و حرم امام خمینی(س) ایجاد شد، تذکراتی دادند، نباید افرادی حرمت‌ها را بشکنند.
عضو جامعه روحانیت مبارز عنوان کرد: در زمان معصومین(ع) نیز افرادی به خاطر قشری‌نگری و سطحی‌نگری این بزرگواران را مورد اذیت و آزار روحی قرار می‌دادند و همیشه در هر زمانی این گونه افراد در هر جامعه‌ای وجود دارند.
وی با اشاره به اینکه منشور روحانیت باید در حوزه‌ها نمود داشته باشد، گفت: مدیریت حوزه‌های علمیه وظیفه دارند به مناسبت‌های مختلف بیانات و دیدگاه‌های امام(س) را در ضمن دروس خود به طلبه‌ها یادآوری کنند، مخصوصا در برهه کنونی توجه به منشور روحانیت نیاز جدی حوزه‌ها است، پیام‌های امام(س) صرفا علمی و سیاسی نیست واقعا تعلیمی و آموزشی هم هست، سخنان امام(س) سخنان روز و سرمشق زندگی ما است.

کد خبر: 13911293056
1391/12/9

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن