صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | مبلغان دین نباید در ازای کارشان طلب پول کنند
بازدید این صفحه: 4189          تاریخ انتشار: 1392/4/28 ساعت: 10:05:54
حضرت آیت‌الله سبحانی: 
مبلغان دین نباید در ازای کارشان طلب پول کنند

یکی از مراجع تقلید گفت: مبلغان دین نباید در مقابل تبلیغ خویش اجر و مزدی طلب کنند مگر اینکه مردم به صورت داوطلبانه چیزی به آنها بدهند.

موضوع: تفسیر

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجع ما به نقل از شفقنا، حضرت آیت‌الله العظمی سبحانی ظهر امروز در جلسه تفسیر قرآن در مدرسه حجتیه قم با اشاره به اعزام دو نفر رسول از سوی حضرت عیسی(ع) به نزد قوم انطاکیه اظهار کرد: مردم این منطقه در ابتدا به بیان منطق خود در مخالفت با آنها پرداختند اما وقتی دیدند نمی‌توانند راه به جایی ببرند آنها را تکذیب کرده و نسبت فال بد به رسولان دادند و پس از آن هم تهدید به قتل و عذاب آنها کردند.

او افزود: امروز هم اگر بخواهند شخصیتی را از میان بردارند ابتدا به ترور شخصیتی او می‌پردازند و از طریق رسانه‌ها مدام او را می‌کوبند و پس از آن به حذف فیزیکی‌اش روی می‌آورند.

این مرجع تقلیدخاطرنشان کرد: انبیای الهی در مقابل آنها دو مطلب را بیان کردند و گفتند « قَالُوا طَائِرُکُمْ مَعَکُمْ أَئِن ذُکِّرْتُم بَلْ أَنتُمْ قَوْمٌ مُّسْرِفُونَ» یعنی شومی از آنها شماست و بدبختی هم نصیب شما خواهد شد زیرا کسانی که از راه حقیقت منحرف شوند از رحمت الهی هم دور خواهند شد.

او با بیان اینکه «مسرفون» به معنای کنار رفتن از حق است گفت: انبیای الهی همین مسأله را به مردم انطاکیه یادآوری و دلیل مصائب و مشکلاتشان را دوری از توحید و حقیقت عنوان کردند.

آیت‌الله سبحانی با اشاره به دفاع حبیب نجار از دو رسول بیان داشت: این شخص در ابتدای دعوت توسط همین دو رسول به دین حق گرویده بود به همین دلیل به نزد قوم خوش رفت و عنوان کرد این دو نفر هیچ اجر و مزدی از شما درخواست نکرده‌اند؛ نکته‌ای هم که از این آیه برداشت می‌شود اینکه مبلغان دین نباید در مقابل تبلیغ خویش اجر و مزدی طلب کنند مگر اینکه مردم به صورت داوطلبانه چیزی به آنها بدهند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم دیگر دلایل حبیب نجار در مقابل مردم انطاکیه را مورد توجه قرار داد و عنوان داشت: او به مردم گفت ما برای حل مشکلات خویش باید خدا را پرستش کنیم در حالیکه بت‌ها قادر به انجام هیچ کاری نیستند و شفاعتی هم از سوی آنها به ما نمی‌رسد.

او با اشاره به آیه «إِنِّی آمَنتُ بِرَبِّکُمْ فَاسْمَعُونِ» ادامه داد: حبیب نجار تا این لحظه به وسیله منطق با قوم خویش سخن می‌گفت اما وقتی دید آنها باز هم بر کفر خویش اصرار دارند خطاب به رسولان گفت من به خدای شما ایمان آورده و کارتان را ادامه می‌دهم و در حقیقت چهارم شما هستم.

آیت‌الله سبحانی در بخش دیگری از سخنان خود به سالروز درگذشت حضرت خدیجه(س) اشاره و ابراز کرد: چنانچه بخواهیم مقام زن را به درستی بشناسیم باید ادب و اخلاقش را مورد بررسی قرار دهیم؛ هنگامی که حضرت محمد(ص) خدیجه را به عقد خویش درآورد آن بانوی گرامی به حضرت فرمود به خانه خود بیا که خانه من خانه توست و این سخن گویای ادب فراوان خدیجه کبری(س) بود.

این مرجع تقلید خطاب به تمام زنان تصریح کرد: همه زنان باید با همسران خود با کمال ادب و احترام سخن بگویند و رفتار کنند.

او با بیان اینکه در شب معراج زمانی که جبرئیل قصد ترک پیامبر(ص) را داشت از ایشان درخواست کرد که سلام خداوند و خود را به خدیجه برساند گفت: حضرت خدیجه(س) هم پس از اعلام سلام توسط حضرت محمد(ص) با آیه‌‌ای از قرآن آن را تطیق می‌کند.

کد خبر: 139242830404
1392/4/28

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن