صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | علما مرزداران فکری و عقیدتی در جامعه اند
بازدید این صفحه: 3581          تاریخ انتشار: 1394/3/4 ساعت: 00:58:12
آیت الله جوادی آملی در دیدار با دانش آموختگان جامعه المصطفی العالمیه:
علما مرزداران فکری و عقیدتی در جامعه اند

خداوند در هر انسان استعدادی قرار داده است لذا سعی کنید از این فرصت و نعمت بهترین استفاده را ببرید.

موضوع: دیدار

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛

حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار با اعضای حاضر در هشتیمن گردهمایی دانش آموختگان جامعه المصطفی العالمیه که درسالن کنفرانس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد، ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، به روایتی از امام حسین علیه السلام که فرموده «خداوند انسانهای با همت و با اراده را دوست دارد»، اشاره کردند و فرمودند: خداوند در هر انسان استعدادی قرار داده است لذا سعی کنید از این فرصت و نعمت بهترین استفاده را ببرید. 


معظم له ادامه دادند: اگر کسی از شما دارای استعدادی برتر باشد و خود را وقف حوزه و خدمت به جهان اسلام نکند و یا خود را در مشاغل و مسئولیت های دیگر مشغول کند فردای قیامت مسئول خواهد بود و باید پاسخگوی این نعمتی که خدا با او عنایت کرده باشد. 


ایشان اظهارداشتند: قرآن و عترت مهمترین عنصر در بین مسلمانان هستند و هر کس به این دو بال وابسته بود گرفتار نخواهد شد و از نجات یافتگان خواهد بود، این دو بال، دو حقیقتی هستند که برای ابد ثابت و ماندگارند و لازم است انسانها برای ماندگاری خود به این دو امر وابسته باشند. 


حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با بیان این مطلب که "علمی که از قرآن و اهل بیت علیهم السلام گرفته شده باشد، قابل پذیرش برای همگان خواهد بود" اذعان داشتند: 

آنچه که ماندگار است کارهای علمی و پژوهشی و تدریس در حوزه و برگزار کردن کرسی های درس است، بنابراین شما دانش آموختگان سعی کنید استعداد خود را در تولید علم و دانش افزایی و تدریس و تبلیغ آموزه های دین با تکیه بر آموزه های وحیانی به کار بگیرید. 


این مفسر بزرگ قرآن کریم ادامه دادند: اگر خود را در کارهای علمی و تدریس در حوزه و دانشگاه به کار نگیرید در دوران باز نشستگی دچار افسردگی و حسرت خواهید شد؛ چرا که تفکر، تحلیل و علم، انسان را از افسردگی دور می کند. 


معظم له خاطر نشان کردند: قرآن خطاب به انسانها فرموده هر آنچه را که سایر انبیاء مانند حضرت آدم و نوح برای مردم خود بیان کردند، همان پیام، دستورات و بیانات برای سایر انسانها و اقوام دیگر هم صدق می کند، ولی آنچه که همه باید بدانند این است که دین یک اصل ثابت است و تثنیه بردار نیست . 


ایشان ادامه دادند: نظام الهی، فطرت انسانها و ارتباط بین انسان و جهان نیز سه اصل ثابت می باشند و این سه اصل ارتباط مستقیم با دین دارند. بنابراین این اصول سه گانه تغییر ناپذیر با دین در ارتباط با یکدیگر است. 


حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با تاکید بر استفاده از همه ظرفیت های موجود در عرصه تبلیغ اظهار داشتند: تبلیغات مبلغان در فضای سایبری باید طوری باشد که جوانان گرفتار آلودگی نشوند و اگر هم گرفتار شدند، بتوانیم با آموزه های قرآنی درمانگر آنها باشیم. 


ایشان خاطر نشان ساختند: علما مرزداران فکری و عقیدتی در جامعه اند؛ مبلغانی که در خارج مرزها و در کشور های دیگر حضور دارند و پیام رسان قرآن وعترت هستند، هم مرزداران اسلام در برابر جبهه نفاق و کفر هستند. 


این مرجع تقلید ابراز داشتند: امروز در جهان، مرزهای فکر و عقیدتی با شما مبلغان است و برای تأثیر گذرای بهتر لازم است با قرآن و عترت در ارتباط کامل باشید و همه مکانها را فضای حقیقی بدانید چون حتی در فضای سایبری هم فکر و اندیشه جریان دارد و هر جا که فکر و اندیشه باشد فضا حقیقی است. 


معظم له ادامه دادند: بهترین درمانگر در این فضا قرآن و عترت است و بهترین مبلغ کسی است که از این دو بال نهایت استفاده را ببرد و زمانی این بیانات نورانی در دیگران اثر گذار است، که خود ابتدا عامل باشد و قلب شما تجلیگاه انوار الهی باشد. 


حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی بیان داشتند: خدا قلوب همه انسانها را آماده پذیرش بیانات نورای برگرفته شده از قرآن کرده و فطرت همه را پاک قرار داده است مهم این است که قلب شما برای گفتن این بیانات، پاک و مطهر باشد. امروز دیگر تنها با کتاب و سخنرانی نمی شود تبلیغ دین کرد؛ بلکه بهترین تبلیغ رفتار و کردار و اعمال شما است. 


ایشان ابراز داشتند: باید مبلغ دینی از روح و باطن پاک برخوردار باشد همچنانکه در گذشته بزرگان دین این چینن بودند. با سخنرانی و کتاب نوشتن تبلیغ نمی کردند؛ اگر کسی می خواهد تبلیغ دین کند باید با قلبی مشتمل بر اخلاص، نیت پاک و طهارت روح حرکت کند. 


 

معظم له افزودند: هر کسی لیاقت انذار مردم را ندارد، خدا به هر کسی این لیاقت را نداده بلکه به قلبهای پاک و روح آمیخته با نورانیت این لیاقت را عنایت کرده است. پس بکوشید پاک باشید و پاک باقی بمانید. 

کد خبر: 139434303426
1394/3/4

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن