بازدید این صفحه: 4535 تاریخ انتشار: 1392/4/16 ساعت: 00:09:25
حضرت آیت الله مکارم شیرازی
تاکید معظّم له بر پرهیز از موازی کاری در عرصه تبلیغ در سوّمین نشست مبلّغان نخبه کشور
نه تنها تبلیغ و خطابه کسر شأن روحانی نیست بلکه مایه فخر و زینت است و باید این تابو شکسته شود که افراد برجسته نباید بر کرسی خطابه بنشینند
موضوع: دیدار
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرجع ما به نقل از سایت معظم له، حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در سومین نشست مبلّغان نخبه برتر کشور که در آستانه ماه مبارک رمضان در مدرسه امام امیرالمؤمنین (علیه السلام) قم برگزار شد، مهم ترین سرمایه جوامع مختلف را نیروی انسانی دانسته و ابراز داشتند: در بین نیروی انسانی، نخبگان حرف بالاتر را می زنند و باید به آنها بهای لازم داده شود چرا که در این صورت مشکلات حل خواهد شد.
ایشان برگزاری نشست های مبلّغان نخبه کشور و استفاده از ظرفیّت آنان را اقدامی ستودنی خواندند و تصریح کردند: برای پیشرفت، برنامه های فردی مفید نیست، از این رو باید سراغ برنامه ها و کارهای جمعی رفت.
معظّم له با بیان این که باید در عرصه تبلیغ از موازی کاری اجتناب شود، خطاب به مبلّغان نخبه کشور تصریح کردند: در برنامه های خود اولویت ها را مدّنظر داشته باشید و متناسب با ظرفیت ها برای تحقّق آن برنامه ریزی و تلاش کنید.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی یکی از مهم ترین اولویت هایی که مبلّغان نخبه می بایست به آن توجّه کنند را مسائل اعتقادی دانستند و تأکید کردند: تا اعتقادات و باورهای جامعه تقویت و مستحکم نشود در سایر عرصه ها نیز توفیقی به دست نخواهیم آورد.
ایشان با تأکید بر این که مسائل اعتقادی در منابر باید مورد توجّه قرار گیرد، ابراز داشتند: یکی از مسائل دیگری که باید به آن توجّه کرد موضوع شیعه هراسی و شیعه ستیزی است و وهابیّت تکفیری از گسترش تفکّر و مکتب اهل بیت (علیهم السلام) به هراس افتاده اند.
معظّم له با بیان این که سرمایه اصلی وهابیّت تکفیری دروغ است، تصریح کردند: رسانه ها، صدا و سیما، خطبا و مبلّغان باید اصیل ترین عقاید اسلام که متعلّق به پیروان اهل بیت (علیهم السلام) است را برای مردم تبیین کنند.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی با تأکید بر این که باید جلوی تندروی ها را بگیریم، فرمودند: در منابر نباید نسبت به عقاید مذاهب دیگر تندروی صورت گیرد چراکه بهانه به دست دشمنان و بدخواهان می دهد.
ایشان خواستار گنجانده شدن فنّ خطابه در دروس حوزه شدند و فرمودند: امروز طلاب و روحانیان باید به سلاح بیان و قلم مسلح و مجهّز باشند تا بتوانند رسالت تبلیغی خود را به درستی انجام دهند.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی با تأکید بر این که عالمی که ناطق نباشد نمی تواند برای جامعه مفید باشد، تصریح کردند: نه تنها تبلیغ و خطابه کسر شأن روحانی نیست بلکه مایه فخر و زینت است و باید این تابو شکسته شود که افراد برجسته نباید بر کرسی خطابه بنشینند.
ایشان در ادامه سخنان خود مبلّغان را به تأمین محتوای لازم تبلیغ توصیه کرد و فرمودند: خطبا باید اتاق فکری داشته باشند و محتوای لازم را تهیّه و در اختیار روحانیان در مناسبت های تبلیغی قرار دهند.
معظّم له با تأکید بر این که مبلّغان برای تبلیغ و هدایت جامعه به ویژه نسل جوان باید از ادبیات پر جاذبه استفاده کنند، یادآورشدند: حتما در منابر باید آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت (علیهم السلام) مورد استفاده خطبا باشد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی بر لزوم انسجام بین مبلّغان به منظور تأثیرگذاری بیشتر تاکید کرده و فرمودند: یکی از طرق انسجام افزون بر برگزاری این گونه نشست ها و همایش ها، تهیّه نشریه ای برای تحقّق این امر است.
ایشان تصریح کردند: امروز گوش شنوا برای شنیدن پیام اهل بیت (علیهم السلام) در دنیا فراوان است، امروز مردم از مادّی گرایی خسته شده و رو به معنویت آورده اند و در میان مذاهب اسلامی آنچه می تواند جامعه را اشباع کند مکتب حیات بخش اهل بیت (علیهم السلام) است.
کد خبر: 139241630331
1392/4/16
آخرین مطالب 1392/4/10:
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار قائم مقام سازمان صداوسیما:
/
انتقاد از بی توجهی به مساله حجاب در هشت سال اخیر
1392/4/8:
نامه حضرت آیتالله مکارم شیرازی به شیخ الازهر درباره سوریه
1392/4/5:
حضرت آیت الله مکارم شیرازى :
/
امروز مشکل ترین معضل جهان اسلام، سلفی های تکفیری هستند
1392/3/30:
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی) در دیدار با جمعی از علمای اهل سنت:
/
قرآن رمز وحدت مذاهب اسلامی است
1392/3/26:
گفتگو در مورد «گزاره های فقهی در دوران امروز» با دکتر سیمایی
/
فقه کارآمد مستلزم بازنگری در منابع دینی با فهم جدید است
|