بازدید این صفحه: 3386 تاریخ انتشار: 1393/10/25 ساعت: 02:28:26
حضرت آیت الله سبحانی:
مسئولان اقتصادی بر اساس اصول اسلامی برنامه ریزی کنند
حضرت آیت الله العظمی سبحانی با بیان اینکه اقتصاد کشور باید به گونهای باشد که درآمدهای سالم در میان مردم بیشتر از گذشته باشد، گفت: مسئولان باید با برنامه ریزی براساس اصول اسلامی تلاش کنند تا مردم از امکانات و ظرفیتهای موجود در کشور به بهترین شکل استفاده کنند.
موضوع: دیدار
به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛
این مرجع تقلید شامگاه پنجشنبه در دیدار وزیر امور اقتصاد و دارایی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: قرآن کریم دنیا را آرمان نمی داند بلکه دنیا را وسیله ای برای رسیدن به آرمان که همان آخرت است، معرفی می کند.
او با بیان اینکه کشوری که آب و خاک داشته باشند اما محتاج گندم وارداتی باشد یعنی از رحمت الهی به دور هستند، افزود: ایران سرزمین حاصلخیزی است پس نباید در وسایل اولیه زندگی محتاج کشورهای دیگر باشیم.
آیت الله سبحانی با تفاوت قائل شدن میان اقتصاد و علم اقتصاد گفت: اقتصاد در اسلام داریم اما علم اقتصاد در اسلام نداریم چون علم اقتصاد در هر قرنی و با هر شرایطی تغییر میکند لذا علم اقتصاد به معنای حلال و حرام به دانشمندان اسلامی واگذار شده که در معاملات و غذا نظریاتی دارد.
او ادامه داد: اسلام همه مردم را به حد وسط دعوت میکند و اقتصاد کشور نیز باید به گونهای باشد که درآمدهای سالم در میان مردم بیشتر از گذشته باشد.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه دنیا محل رفت و امد انسانهاست، خاطرنشان کرد: وقتی در دنیا خانه و دانشگاه میسازید باید به این خیال باشید که در این دنیا زندگی ابدی خواهیم داشت در حالیکه بعد از این انسانهای کنونی، افراد دیگری به جای آنها در دنیا زندگی خواهند کرد.
او با بیان اینکه فعالیتها و کارهای مسئولان برای خانواده ها مهم و با اصالت باشد، گفت: مسئولان باید تلاش کنند تا مردم از امکانات و ظرفیتهای موجود در کشور به بهترین شکل استفاده کنند.
آیت الله سبحانی با تاکید بر اینکه مسئولان باید بر اساس اصول اسلامی برای مردم برنامه ریزی کنند، اظهار داشت: ادیان و پیروان آنها هرکدام شرایطی دارند؛ به عنوان مثال یهودیان به غیر از خود کسی را قبول ندارند و مسیحیان قدیم نیز به کلیساها و غارها پناه میبرند اما تنها دین اسلام است که به دنیا و آخرت توجه ویژه ای می کند.
کد خبر: 13931025302589
1393/10/25
|