صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | جامعه‌ای که آمادگی ظهور ندارد، هزاران مهدی(عج) هم در آن راهگشا نیست
بازدید این صفحه: 2210          تاریخ انتشار: 1393/10/13 ساعت: 06:30:25
حجة الاسلام سید حسن خمینی:
جامعه‌ای که آمادگی ظهور ندارد، هزاران مهدی(عج) هم در آن راهگشا نیست

یادگار امام می گوید، همت کنیم و از درون وجود خودمان خوبی را شروع کنیم و در اولین گام این مسیر باید کینه زدایی کنیم، زیرا جامعه ما ممکن است به کینه و دروغ و تهمت آمیخته باشد.

موضوع: اخبار

 

 

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛

 

 

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی که در نشست هفتگی شرح مثنوی مولانا در محل کتابخانه ملی حضور یافته بود، با اشاره به آغازین روز امامت و ولایت حضرت صاحب(عج)، اظهار داشت: یکی از آرزوهای دیرینه‌ی مسلمانان و شیعیان ظهور منجی است و در سراسر جهان نیز چشم داشتن به افق مرزهای انسانی و انتظار منجی، مسبوق به سابقه است. اما شاید مهمترین سوال در این زمینه، در خصوص علت نیامدن منجی است و احتمالا روشن‌ترین جواب نیز چیزی است که در کلام مولانا دیده‌ایم.

وی افزود: جامعه‌ای که آمادگی ظهور ندارد، هزاران مهدی(عج) هم در آن راهگشا نیست. زیرا حضرت مهدی(عج) در نهایت مانند جدَ بزرگوارش است و اگر همه در اوج باشند، نقطه‌ای از باء اسم اللهی هستند که در کلام محمد(ص) جاری شد. لذا جامعه بشری در صورتی با حضور مهدی(عج) به تعالی می‌رسد که پیش از آن، خودش به تعالی رسیده باشد؛ و الا آن حضرت مانند عالمی خواهد بود که در میان جاهلان جایی ندارد یا جاهلان او را آزار می‌‌دهند. لذا این سخن مولانا درسی است که اگر منتظر هستیم، باید از جامعه و فرد فرد خودمان شروع کنیم.

یادگار امام گفت: همانطور که داستان «سیمرغ» مولانا چیزی جز «مرغ»‌ها نیست، خوبی جامعه نیز چیزی جز خوبی تک تک مردم نیست. کسانی که برای خوب بودن دنبال آمدن یا بودن کسی می‌گردند، بهانه‌جویی می‌کنند، زیرا خوبی جامعه باید از درون افراد آغاز شود.

وی با اشاره به فراز و فرودهای هر جامعه یادآور شد: در روایتی آمده که از امام جعفر صادق(ع) پرسیده شد انسان چقدر باید مریض باشد تا بتواند روزه‌اش را افطار کند؟ایشان در پاسخ، با قرائت یک آیه قرآن فرمودند که انسان (بیش از هرکسی) بر نفس خود بصیر و بیناست. بنابراین ما برای خوب شدن باید روی نفس خود گام نهیم تا بتوانیم به آن درجه برسیم.

سید حسن خمینی تصریح کرد: جامعه و انسان منتظر باید یک گام رو به جلو بردارد؛ برخاستن و پیش نهادن پای برای خدا، درس لازم ندارد؛ بلکه بستگی به همت دارد. اگر دریچه دل‌هایمان را بازتر کنیم، حتما خدای سبحان هم کمک می‌کند و در آن صورت می‌توان منتظر منجی بود تا مدینه فاضله پدید آید؛ و الا حضرت صاحب(ع) هم در جامعه تنها می‌شوند.

وی ادامه داد: بنابراین همه ما همت کنیم و از درون خودمان خوبی را شروع کنیم و در اولین گام این مسیر باید کینه‌زدایی کنیم، زیرا جامعه ما ممکن است به کینه، دروغ و تهمت آمیخته باشد.

یادگار امام در پایان، اول ژانویه را به هموطنان مسیحی و عموم مسیحیان تبریک گفت.

کلاس‌های هفتگی شرح مثنوی مولانا هر هفته با سخنرانی دکتر ناصر مهدوی و با حضور علاقه‌مندان، در کتابخانه ملی برگزار می‌شود.

وی در نشست این هفته خود به ادامه شرح دفتر دوم مثنوی پرداخت و سپس ضمن خوشامدگویی به یادگار امام، از حضور وی در کنار مردم در روزهای سخت و دشوار تجلیل کرد.

منبع: جماران

کد خبر: 13931013302442
1393/10/13

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن