بازدید این صفحه: 4638 تاریخ انتشار: 1393/2/16 ساعت: 01:45:55
حضرت آیت الله شیرازی:
خدمات و توسلات به حضرت عباس علیه السلام را غنیمت بشمارید
جمعی از مسئولان و اعضای هیئت و مجموعه فرهنگی بیت العباس اصفهان با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی در شهر مقدس قم دیدار کردند.
موضوع: دیدار
به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛
مرجع عالیقدر در این دیدار با تبیین آیه ی کریمه ی «وَاللَّهُ فَضَّلَ بَعْضَکُمْ عَلی بَعْضٍ فی الرِّزْقِ؛(نحل/71) فرمودند: این آیه بدان معناست که خدای متعال مردم را در روزی متفاوت قرار داده و روزی فقط مال را شامل نمی شود، بلکه تمام داشته های انسان، مانند درک، فهم، قدرت، هوشمندی، زبان، قدرت نوشتن و غیر آن را شامل می شود و همان گونه که انسان ها از نظر چهره و ظاهر با یکدیگر متفاوتند، روزی خدای متعال به آنان نیز متفاوت است.
ایشان فرمودند: به عنوان مثال همه ما نمازهای واجب را بجای می آوریم، ولی نماز هریک با نماز دیگری متفاوت است، بدین معنا که یکی با تمام وجود حضور قلب دارد و متوجه خدای متعال است و دیگران هریک در مراتبی پایین از توجه قرار دارند و برخی نیز هیچ توجه و حضور قلبی ندارند. بر همین اساس برخی در قیامت در نامه ی اعمال خود هیچ اثری از نماز نمی بینند، حال آن که در دنیا نماز خوانده اند و نمازشان صحیح بوده است. چنین شخصی در حال نماز به خدا توجه نداشته، و هماره در اندیشه سوداگری معاملات تجاری، فعالیت های سیاسی و غیر آن بوده، لذا نمازی مقبول در نامه ی اعمال او ثبت نشده است. برای عده ای نمازهایی با قبولی پنجاه درصد، سی درصد تا یک درصد ثبت شده است، چراکه آنان به همین نسبت، غرق مادیات و اندیشه های غیر خدایی بوده اند، لذا نمازشان کامل ثبت نشده است.
مرجع عالیقدر سپس افزودند: آری، همین سخنان من نیز در نامه ی اعمالم و چگونگی و هدف شما از گوش دادن به این سخنان نیز ثبت خواهد شد. در مورد اعمال شما و دیگران همین قانون جاری است، یعنی ممکن است عمل شخصی که سه ساعت کار کرده باشد، از عمل ده ساعته ی فردی دیگر بهتر و برتر باشد. عکس این نیز صادق است.
مرجع عالیقدر در ادامه فرمودند: گاهی فردی بیمار شده، دچار سردرد می شود و در عین حال برای خدا و اهل بیت علیهم السلام کار می کند که عمل او در برابر عمل یک انسان سالم و پیراسته از درد و بیماری به مراتب بزرگ تر و سنگین تر است. در روایات شریف از امام معصوم علیه السلام آمده است که اگر شخصی در راه اهل بیت علیهم السلام هرچند کوتاه مدت، زندانی شود و مورد شکنجه قرار گیرد، چنین چیزی پاداش او را نزد خدای متعال فزونی می بخشد، لذا چند سفارش برای شما دارم:
1. با تمام وجود به سوی خدای متعال توجه کنید، و در این راه بکوشید و در تلاش هایتان در بیت العباس علیه السلام، در رفتار متقابل با یکدیگر و دیگران باید خدا را در نظر بگیرید و هدف از تمام اعمال و رفتارتان آن حضرت باشد و باید نیت خود را برای حضرتش خالص گردانید و از یاد خدا غافل نشوید.
2. ببینید در این راه چه اندازه زحمت می کشید و نسبت به عمل و مقدار آن، چقدر اهمیت می دهید.
3. چگونگی اعمال خود را بسنجید و بررسی کنید، یعنی عملی حرام در اعمالتان سر نزند و کار خود را با اخلاق نیکو همراه کنید.
4. مقدار اثر گذاری اعمال و زحمت های خود را از نظر دور ندارید.
حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی تأکید کردند: این که انسان با سرور و مولایمان حضرت عباس علیه السلام مرتبط باشد و در راه ایشان خدمت کند توفیقی بس بزرگ نصیب خود کرده است. میلیون ها انسان حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام را دوست دارند، اما متأسفانه با حضرتش ارتباطی ندارند.
معظم له افزودند: مرحوم والد ما (مرحوم آیت الله العظمی میرزا مهدی شیرازی قدس سره) می فرمودند: طلبه ای بود بسیار خود بسنده و مغرور و به زیارت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام نمی رفت، چون در خود حتی بر آن حضرت برتری می دید! او می گفت: من عالم ترم، چراکه فقه، اصول و ادبیات خوانده ام، اما او نزد کسی درس نخوانده است! وی برای این ادعای باطل خود به آیه ی: «یَرفَعِ اللهُ الِذینَ آمَنُوا مِنکمُ والِذّینَ أُوتُوا العِلمَ دَرَجات؛(مجادله/11) خدا [رتبه] کسانی از شما را که گرویده و کسانی را که دانشمندند [بر حسب] درجات بلند گرداند» استناد می کرد.
این شخص مغرور و خودخواه در عالم رؤیا حضرت عباس علیه السلام را دید که او را مورد عتاب قرار داده، فرمودند: من نزد پدرم و دو برادرم ـ که درود خدا بر آنان باد ـ درس خواندم و با آنان و حضرت سجاد علیه السلام همنشین بودم. دیگر این که تو احکام را بر پایه ی گمان استنباط کرده ای، اما من احکام را قطعی به دست آوردم.در این هنگام او هراسان و ترسان از خواب برخواسته، از اظهارات خود توبه کرد و از آن پس مرتب به زیارت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام مشرف می شد.
مرجع عالیقدر خطاب به میهمانان فرمودند: شما با ارتباطتان با مولایمان حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام، توفیقی بس بزرگ به دست آورده اید و من ادامه این ارتباط و توفیق را از خدای متعال برای شما مسئلت دارم که این امر در گرو چهار سفارش پیش گفته است. و تأکیدم این است که برای پایبندی هرچه بیشتر به چهار سفارش فوق بر یکدیگر سبقت بگیرید.
آیت الله العظمی شیرازی در خاتمه ضمن دعا برای ظهور حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنافداه، موفقیت فعالان فرهنگی شیعه و پیروزی و نجات شیعیان مظلوم جهان را از درگاه الهی مسئلت نمودند.
شایان ذکر است پس از این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید حسین شیرازی نیز در جمع میهمانان سخنانی ایراد نمودند.
کد خبر: 1393216301137
1393/2/16
آخرین مطالب 1393/2/11:
عرضه آثار حضرات آیات صانعی و شیرازی در نمایشگاه کتاب تهران
1393/2/4:
حضرت آیت الله شیرازی:
/
جوانان را بر پایه ی اعتقادات، اخلاق، تاریخ و فرهنگ اهل بیت علیهم السلام بپرورانید
1393/1/24:
دهه های پی در پی عزاداری و نظرات علما و دین پژوهان:
/
باید گنجایش کلی جامعه را در نظر گرفت
|